قیمت سکه و ارز
۱۳۹۱/۱۲/۱۹ - ۲۱:۴۲
شیران خراسانی خبر داد:

آغاز فعالیت سراسری جبهه مردمی حامیان قالیباف

رئیس جبهه مردمی حامیان محمدباقر قالیباف، از آغاز به کار این جبهه در سراسر کشور خبر داد.

آغاز فعالیت سراسری جبهه مردمی حامیان قالیباف

 

به گزارش سراج24 رضا شیران خراسانی ، از آغاز به کار جبهه جدیدالتأسیس موسوم به «حامیان مردمی قالیباف» خبر داد.
 
وی تصریح کرد: جبهه مردمی حامیان قالیباف با رعایت همه اصول اسلامی و با نگاه اعتقادی و عشق به ولایت مطلقه فقیه تشکیل شده است.
 
رئیس جبهه مردمی حامیان قالیباف با اشاره به آغاز جلسات انتخاباتی این جبهه نیز گفته است: با تعاملی که در بین اعضای جبهه حامیان قالیباف وجود دارد، امیدواریم بتوانیم به نتیجه‌ای مطلوب به نفع ایران اسلامی‌ برسیم.
 
شیران خراسانی افزود: حامیان قالیباف با تأسی از فرامین رهبر معظم انقلاب فعالیت می‌کنند و از هر گونه تخریب و هیاهو پرهیز کرده و در فعالیت‌های خود منافع ملی، مصالح مردم و باورهای ایمانی جامعه را مدنظر قرار می‌دهند.
 
 وی همچنین متذکر شد: جبهه مردمی حامیان قالیباف خواستار عزت و اقتدار نظام اسلامی است و سعی می‌کند با تصمیم‌گیری عالمانه، به موقع و دلسوزانه به تکلیف خود در جهت ایجاد نشاط انتخاباتی در کشور عمل کند.
 
رئیس جبهه مردمی حامیان قالیباف در پایان خاطرنشان کرد که این جبهه به زودی برنامه‌های خود در حمایت از کاندیدای موردنظرش را اعلام خواهد کرد.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۰
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••